تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کیک گردوئی

    کیک گردوئی

    مواد لازم:

    • آرد سفید -------------------------  یکصدوپنجاه‌گرم

    • مغزگردوی چرخ شده (یا درسته ریز) ------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • شکر ----------------------------------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • تخم‌مرغ -------------------------------------   شش عدد

    • وانیل ----------------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    • بکینگ‌پودر ----------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:

       تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و آن ها را وانیل کره و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گردوی چرخ کرده و آرد را نیز اضافه نموده و خوب به هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط گردد. قالب را چرب کرده و در فر با حرارت 350 درجه قرار داده به مدت 30 دقیقه تا پخته شود. آنگاه بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و می‌گذاریم کاملا سرد شود . آنگاه آن‌را به دلخواه با کرم یا خامه تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم. نکته: می تونیم همراه گردو کشمش پلویی هم بریزیم.



    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 17 خرداد 1392 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : کرده ,یکصدوپنجاه‌گرم ,مربا خوری ,قاشق مربا ,
    کیک گردوئی

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 4 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55472
  • تعداد مطالب :149226
  • بازدید امروز :102074
  • بازدید داخلی :3142
  • کاربران حاضر :56
  • رباتهای جستجوگر:610
  • همه حاضرین :666

تگ های برتر