تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


کیک گردوئی

    کیک گردوئی

    مواد لازم:

    • آرد سفید -------------------------  یکصدوپنجاه‌گرم

    • مغزگردوی چرخ شده (یا درسته ریز) ------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • شکر ----------------------------------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • تخم‌مرغ -------------------------------------   شش عدد

    • وانیل ----------------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    • بکینگ‌پودر ----------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:

       تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و آن ها را وانیل کره و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گردوی چرخ کرده و آرد را نیز اضافه نموده و خوب به هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط گردد. قالب را چرب کرده و در فر با حرارت 350 درجه قرار داده به مدت 30 دقیقه تا پخته شود. آنگاه بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و می‌گذاریم کاملا سرد شود . آنگاه آن‌را به دلخواه با کرم یا خامه تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم. نکته: می تونیم همراه گردو کشمش پلویی هم بریزیم.



    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : کرده ,یکصدوپنجاه‌گرم ,مربا خوری ,قاشق مربا ,
    کیک گردوئی

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 7 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر